65388 -16%

Salomon Wildcross

En behagelig terrengløpesko i herremodell som benytter seg av den nyeste teknologien og materialene for å holde farten oppe på gjørmete underlag. 
1. Velg farge
Dark Denim
2. Velg størrelse
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
3. Antall
En behagelig terrengløpesko i herremodell som benytter seg av den nyeste teknologien og materialene for å holde farten oppe på gjørmete underlag. 
1500 NOK 1260 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Salomon Wildcross er en behagelig terrengløpesko i herremodell som benytter seg av den nyeste teknologien og materialene for å holde farten oppe på gjørmete underlag. Takket være den anatomiske passformen med blant annet vannavvisende TUP-netting og bedre plass til tærne dine holdes føttene trygt på plass, slik at du kan fokusere på farten. Denne skoen er utviklet med SensiFit™-teknologi som går langs hele foten, fra mellomsålen til snøresystemet, noe som gir en stabil og tettsittende passform med presisjon rundt hele foten. Multi Fit-sider gir en nøyaktig passform som tilpasser seg etter dine løpebehov. EnergyCell™+-mellomsålen har høy elastisitet og sørger derfor for enestående energiretur, betydelig demping og slitestyrke. Skoens dropp og dempehøyde er blitt optimalisert slik at foten får god kontakt med bakken og dermed god stabilitet. Yttersålen er laget med Contagrip® TA, som gir maksimalt grep på løst, mykt og vanskeligt, ujevnt underlag. Den har dype og tydelige riller i flere retninger som gir best mulig balanse mellom slitestyrke og grep. Skoen er også utstyrt med et sterkt og minimalistisk Quicklace™-snøresystem som justeres perfekt ved å dra til en enkelt gang. Enkle å ta på, enkle å ta av.

Spesifikasjoner
Vekt: 290 g
Bruksområde: Trening og konkurranse
Vanntetthet: Ingen
Terreng: Gjørmete og mykt terreng, teknisk terreng
Anatomisk passform: Standard passform
Biomekanisk passform: Balanserer med hælen, balanserer med mellomfoten
Snøresystem: Quicklace™
Dropp: 8 mm

ANMELDELSER

5 5
5 Av 5 (1 ANMELDELSER)

Viser anmeldelser 1

Andre har også kjøpt

-27%
-27%
-16%
-25%
-21%
-16%
-18%
Betalingsmåte
Laster ned...