66640

Hoka One One M Rincon 2

En flott og komfortabel løpesko for menn som har hentet inspirasjon fra de myke bølgene i det verdensberømte surfestedet, Rincon. Hadde enkelt vunnet en best-i-test-konkurranse. 
1. Velg farge
Black / White
Fiesta / Turkish Sea
2. Velg størrelse
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
3. Antall
En flott og komfortabel løpesko for menn som har hentet inspirasjon fra de myke bølgene i det verdensberømte surfestedet, Rincon. Hadde enkelt vunnet en best-i-test-konkurranse. 
1695 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Hoka One One M Rincon 2 er en flott og komfortabel løpesko for menn som har hentet inspirasjon fra de myke bølgene i det verdensberømte surfeparadiset Rincon. Denne løpeskoen har fantastisk demping, samtidig som den oppleves ekstremt lett og gir en myk, enkel og vektløs opplevelse. Løpeskoen har EVA mellomsåle med fullkompresjon og en ekstremt lett konstruksjon som gir en myk opplevelse under løpeturen. Meta Rocker-teknologi gir enda raskere akselerasjon og myk landing. Overdelen er også endret. Man har gått fra ett mesh-lag til mer raffinert mesh, overdelen ved forfoten er ventilert og mellomfoten er mer stabil. Hempen på hælen gjør det enklere å ta av og på skoen, mens den smale tungen reduserer vekten ytterligere. Dessuten gir løpeskoen full bakkekontakt, samtidig som strategisk plasserte gummisoner reduserer vekten og øker beskyttelsen mot slitasje. Hoka One One M Rincon 2 holder hva den lover og er en strippet, rask sko egnet for både trening og konkurranse. Den er rask, helt enkelt!  

Spesifikasjon
Vekt: 218 g
Høyde (hæl / forfot): 29 mm / 24 mm 

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-30%
-16%
Betalingsmåte
Laster ned...