Bliz Utstyr, Breeze Nano Optics | Nordic Light, Black -36%

Bliz Breeze Nano Optics | Nordic Light

Teknisk avanserte, allsidige og pålitelige sportsbriller med Nordic Light-linser som passer perfekt til all type idrett og aktivitet. 
1. Velg farge
Black
2. Antall
Teknisk avanserte, allsidige og pålitelige sportsbriller med Nordic Light-linser som passer perfekt til all type idrett og aktivitet. 
1282 NOK 822 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på alle vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Mer fra Bliz Utstyr

Beskrivning

Bliz Breeze Nano Optics | Nordic Light er et par teknisk avanserte, allsidige og pålitelige sportsbriller som passer perfekt til all type idrett og aktivitet. Den ultralave vekten sammen med den avanserte linseteknologien gir deg uendelige muligheter i den daglige treningen. Sportsbrillene er produsert i TR90 som er et høyteknologisk materiale med lav vekt og svært høy fleksibilitet. Mulighetene for å justere er nærmest uendelige, da bøylene og nesedelen kan justeres for best mulig komfort – men det er bare begynnelsen. Du kan også bytte ut innfatningen med et hodebånd, i tillegg kan du sette på eller ta av innfatningens øvre del etter dine egne preferanser. Sportsbrillene er utstyrt med en singellinse som tilbyr redusert forvrengningen og et avansert multibelegg, slik at du skal kunne se tydelig selv når du tøyer grensene. Nordic Light-teknologien garanterer en klar og skarp sikt i dårligere lysforhold, som for eksempel ved flatt lys. Ved å filtrere bort enkelte bølgelengder fra lyset får du betydelig høyere kontrast og skarphet selv i de tøffeste værforholdene. Linsen er naturlig uknuselig og har komplett UV-beskyttelse, integrert dugg- og ripebeskyttelse og har også svært gode oleofobe og hydrofobe egenskaper. Linsen er dessuten avtagbar og kan enkelt byttes ut til andre linsefarger og filterkategorier når været endrer seg (kan kjøpes separat). Dersom du leter etter sportsbriller som passer til flere forskjellige forskjellige behov, er Bliz Breeze Nano Optics | Nordic Light et utmerket valg, da de passer perfekt for alle med mange interesser og en hektisk tidsplan.

Andre har også kjøpt

/images/product/medium/26984.jpg
False
/images/product/medium/26983.jpg
False
/images/product/medium/47994.png
False
/images/product/medium/20950.jpg
False
/images/product/medium/56361.jpg
False
/images/product/medium/39241.jpg
False
/images/product/medium/20952.jpg
False
/images/product/medium/63419.jpg
False
Laster ned...