Silva Hodelykter, Trail Speed 5XT -32%

Silva Trail Speed 5XT

Ekstremt lett, kompakt og kraftig hodelykt kombinert med et kraftig og oppladbart 7,0 Ah-batteri for lange treningsøkter og eventyr.          

Antall
Ekstremt lett, kompakt og kraftig hodelykt kombinert med et kraftig og oppladbart 7,0 Ah-batteri for lange treningsøkter og eventyr.          

2995 NOK 2034 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i desember
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på alle vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Silva Trail Speed 5XT er en ekstremt lett, kompakt og kraftig hodelykt kombinert med et kraftig og oppladbart 7,0 Ah-batteri for lange treningsøkter og eventyr. Denne modellen kommer med hele syv tilbehør for økt komfort og forskjellige muligheter til å bruke lykten på sykkelen, hjelmen eller pannebåndet ditt. Kombinasjonen av mange tilbehør og det kraftige batteriet gjør denne hodelykten til et perfekt valg for sykling på stier, skikjøring og lengre treningsøkter i krevende terreng og værforhold.

Lav vekt er en forutsetning når du vil ta treningen til neste nivå. Med Trail Speed 5XT kan du optimalisere vekten etter dine behov. Den nyutviklede batteriholderen holder batteriet på plass og er mer behagelig å bruke når du løper med batteriet festet til et pannebånd. Batteriholderen kan fjernes og erstattes av den bakre ledningholderen. Dette gjør at du kan ha batteriet i lommen for å redusere tyngden på hodet, og holde hodelykten strippet og enkel. Med denne hodelykten vil ikke mørket være et hinder for deg!

7,0 Ah batteri
Trail Speed 5XT har et 7,0 Ah oppladbart batteri med mye kraft. Det gir deg 40 timer på den laveste modusen, 16 timer på den mellomste modusen og 10 timer på den høyeste modusen. Batteriet gjør det mulig å være ute lenge, og oppbevares helst i ryggsekken eller i lommen sammen med forlengelsesledningen. En indikator hjelper deg med å holde kontroll på batterinivået før og etter aktiviteten, og hodelyktens reservemodus justerer automatisk lyset og garanterer 30 minutters lys, slik at du rekker å vende hjemover.

7 tilbehør inkludert:
Trail Speed 5XT er modulær, noe som betyr at du kan flytte lykten mellom pannebånd, hjelm eller sykkelstyre. Denne modellen inkluderer syv tilbehør:

Batteriholder som holder batteriet på plass, noe som gir en bedre opplevelse.
Feste til sykkelstyret slik at du kan sette hodelykten på sykkelen.
Hjelmfeste designet for de fleste hjelmer, og som festes med slitesterk 3M-tape.
Forlengelsesledning slik at du kan ha batteriet i lommen eller ryggsekken din.
Ledningholder som holder orden på forlengelsesledningen.
Borrelåsreim som holder batteriet på plass på sykkelrammen din.
Bånd over hodet for ekstra støtte.

Lastet med lysfunksjoner
Trail Speed 5XT har Silva Intelligent Light® som optimaliserer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som lyser langt og vidvinkellys som lyser opp nærme deg. Dette resulterer i færre hodebevegelser og et tydelig bilde av eventuelle hindringer på kort og lang avstand, noe som gir bedre balanse og økt trygghet, og som hjelper deg med å maksimere farten og prestere bedre.

Vår smarte lysteknologi Silva Flow Light optimaliserer lyset enda et hakk og tilpasser lysbildet til aktiviteten din. Gjennom å vinkle lyset nedover får du et bredere lysbilde som er tilpasset for mer langsomme aktiviteter. Når du i stedet vinkler hodelykten framover/oppover, når lyset lenger, og gir deg et perfekt lysbilde for aktiviteter i høyt tempo.

Super low-modus (80 lumen) muliggjør lange treningsøkter og konkurranser ved å redusere batteriforbruket når du ikke trenger full lysstyrke. For eksempel til toppturer med ski, hvor du kan bruke den lave modusen når du går oppover fjellet og spare på batteriets brenntid. 

Du kan kjøpe ekstra batterier og tilbehør til din Trail Speed 5XT. Når du tilpasser batteriet til ditt oppsett, sørger du for de beste forholdene med tilpasset vekt og brenntid avhengig av aktivitet og forutsetninger.


Vekt
Lav vekt er en forutsetning når du vil ta treningen til neste nivå. Med denne fleksible hodelykten kan du optimalisere vekten etter dine behov. Batteriholderen er designet for at batteriet skal sitte stødig på baksiden av hodet, men kan fjernes og erstattes av den bakre ledningholderen. Dette gjør at du kan ha batteriet i lommen for å redusere tyngden på hodet og holde hodelykten strippet og enkel.

Det brede, delvis gummierte pannebåndet og batteriholderen sikrer at hodelykten sitter der den skal og gir en behagelig passform selv under lange og krevende aktiviteter. Pannebåndet er designet for å kunne tres på hjelmen ved å løsne den ergonomiske nakkeplaten, noe som gjør at du enten kan bruke det inkluderte hjelmfestet eller bare feste hodelykten på hjelmen og begi deg ut. Dersom du foretrekker å montere lykten på sykkelstyret, kan du bruke det inkluderte sykkelfestet og bruke hodelykten som sykkellykt. Festet passer til sykkelstyrer med dimensjoner mellom 22–35 mm. 

De fleksible festealternativene og evnen til å tåle alle værforhold og terreng gjør at du får enda flere bruksmuligheter med denne hodelykten.

Detaljer
Kraftig batteri (7,0 Ah)
Kraftig, oppladbart batteri som du lader via USB. Batteriet har en batteriindikator, og plasseres i batteriholderen, en lomme eller ryggsekk.

Silva Intelligent Light®
Vår unike kombinasjon av et bredt lysbilde nærme deg og et langt, smalere lysbilde for sikt framover.

Silva Flow Light
Juster lysbildet etter tempoet i aktiviteten.

Flere fester til mange bruksområder
Dette produktet inkluderer flere fester til pannebånd, sykkel og hjelm

Vannbestandig
Vannbestandig lykt og batteri i henhold til IPX5-standard; hodelykten tåler regn og fukt fra alle retninger.

Andre har også kjøpt

Laster ned...