Salomon Sense 2In1 Shorts M

Løpeshorts i herremodell med fireveis stretch og en lett innerbukse som reduserer gnaging. Disse shortsene er som skapt for fart.
1. Velg farge
Black
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Løpeshorts i herremodell med fireveis stretch og en lett innerbukse som reduserer gnaging. Disse shortsene er som skapt for fart.
845 NOK 745 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i oktober
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på alle vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Mer fra Salomon Klær Bukser

Beskrivning

Salomon Sense 2In1 Shorts M er et par løpeshorts i herremodell som lengter etter å øke farten. De har minimalistiske, trailløpingsinspirerte funksjoner og en lett innerbukse som reduserer gnaging, samtidig som de gir behagelig beskyttelse uten å føles for klumpete.

Ultimat komfort
Tenk deg en lett utside i Aerotech med fireveis stretch og en flat og støttende midje. På toppen og bunnen sitter Active Fit tett, noe som gjør at du kan bevege deg fritt. Ikke for stramt, ikke for løst. Stoffet i AdvancedSkin-teknologien gir deg økt komfort ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det, der du trenger det.

Ingen gnaging eller forskyving
Det lette, elastiske innerstoffet er utrolig behagelig og reduserer risikoen for gnaging, samtidig som en myk silikontape på innsiden av linningen holder innerbuksen på plass.

Praktisk oppbevaring
Et elastisk belte med minst fire nettinglommer rundt midjen, for maksimal fleksibilitet og rask håndtering i farten. Testet med en myk flaske på 250 ml, en lett vindjakke, to energigeler og en mobiltelefon. Shortsene er dessuten utstyrt med reflekspaneler, slik at du trygt kan ta en løpetur om kvelden og fremdeles synes i mørket. 

Spesifikasjoner
Innersøm: 15 cm - 6″
Vekt: 134 g
Lengde: halve låret
Vedlikehold: stryk med lav temperatur, tåler ikke bleking, tåler ikke rens, kald maskinvask (30 °C), tørkes i trommel på laveste temperatur, ikke bruk skyllemiddel.
Materiale: 
Innershorts: 71 % polyester, 29 % elastan
Yttershorts: 73 % polyamid, 27 % elastan
Lommer: 80 % polyamid, 20 % elastan
Midjebånd: 67 % polyamid, 33 % elastan

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-36%
-31%
Laster ned...