Om oss

Om oss

Om Skistart.com

Vi er en familiebedrift som ble grunnlagt i 2004 og våre røtter ligger i Älvdalen, nord i Dalarna i Sverige. Vi tilbyr et komplett sortiment innen langrenn- og rulleski både online og i vår butikk i Älvdalen. Uansett om du trenger treningsklær, ski eller annet utstyr, hos oss finner du alt du trenger fra ledende varemerker!

Det viktigste for oss har alltid vært at du som kunde blir fornøyd, både når det kommer til den profesjonelle konsultasjonen og utstyret du investerer i. Derfor tilbyr vi deg samme produktutvalg, tjenester og behandlig som fins tilgjenglig for eliten. Vi har dessuten selv tatt frem strukturer som har oppnådd stor suksess som blant annet VM-gull.

Handle ski på nettet, er det mulig?

Ja, sannhetet er at det går bedre enn å kjøpe i en vanlig sportsbutikk. Med over 2000 par ski på lager og vår spannmåler fra Skimateria kan vi hjelpe deg hele året med å finne det perfekte paret langrennski. I vårt skiverksted monterer vi også bindinger og preparerer skiene dine akkurat slik du ønsker det. Skiene leveres deretter fraktfritt hjem til deg. Vi er 100% sikre på at vi finner rett ski til dine behov – blir du ikke fornøyd får du selvfølgelig bytte!

FAQ: Er det toll på forsendelsen?

Nei det er det ikke. Du kommer ikke bli belastet for Skatter, tollavgifter, eller andre lignende toll- og importrelaterte avgifter.

Kontaktinformasjon
Kundeservice: Kontakt oss her

Markedsføring:
marketing@nordicosg.com
Innkjøp:
purchasing@nordicosg.com

Firmainformasjon:
Nordic Outdoor and Sports Group
Organisasjonsnummer:
917 221 421

Adresse:
Lysaker torg 5
1366 LYSAKER

Postadress:
Postboks 258
1326 LYSAKER

Laster ned...
Laster ned...