Forhåndsbooke langrennsskiForhåndsbooking langrennsskiene dine


Vil du sørge for å ha det aller beste skiutstyret til vinteren 21/22? Da skal du passe på å forhåndsbooke langrennsskiene dine hos oss! Ved forhåndsbooking reiser våre eksperter til skifabrikken og plukker personlig ut det perfekte skiparet til akkurat deg.

Fordeler med forhåndsbooking

Før sesongen, når skifabrikkenes utvalg er størst, reiser våre skieksperter dit for å håndplukke langrennsski til deg som har valgt å forhåndsbooke hos oss. Det betyr at du har fortrinnsrett på de langrennsskiene du vil ha – før fabrikkene sender sine leveranser til øvrige butikker. Sammen med racingansvarlig fra respektive varemerke, velges skiene dine omsorgsfullt ut fra deres enorme fabrikksutvalg. Du kan derfor være helt sikker på at du får det beste fra mengder av sesongsvarer og verstingski fra merker som Fischer, Madshus, Salomon, Atomic og Rossignol.

Gjør et trygt og sikkert kjøp på Skistart.no
For oss på Skistart.no er det viktig at du blir skikkelig fornøyd med kjøpet ditt. Vi tilbyr derfor alltid en fornøyd kunde-garanti. Det betyr at du kan bestille skiene nå og teste de i vinter. Er du ikke fornøyd får du såklart bytte. Klikk her for å lese mer om vår fornøyd kunde-garanti »  

Slik fungerer det – steg for steg


  1. I vår forhåndsbookings-kategori finner du alle langrennsski tilgjengelige for forhåndsbooking. Klikk her for å se alle bookingsbare ski »

  2. Du legger en bestilling på de skiene du vil ha fra utvalget vårt. Husk å velge til binding, så monterer vi uten ekstra kostnad!!

  3. Vi tar imot bestillingen din og tar med opplysningene dine til fabrikken.

  4. På fabrikken møter våre eksperter opp den som er racingansvarlig. Deretter plukkes og måles langrennsskiene etter dine ønskemål slik at vi finner det perfekte paret.

  5. Skiene dine reserveres og legges unna i fabrikken, som deretter sender de til skiverkstedet vårt i slutten av sommeren.

  6. Når skiene har kommet til skiverkstedet vårt tar vi ut spennet og vi merker skiene til deg. Vi monterer også bindingene (om du har valgt det) og utfører eventuell prepp på skiene. Vi benytter oss av samme utstyr som langrennslagene for at du skal bli skikkelig fornøyd med det nye utstyret ditt.

  7. Når høsten står for døra har du endelig dine nye langrennski hos deg!


Klikk her for å forhåndsbooke skiene dine til vinteren 21/22. » 

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...