Hvilke skistøvler passer hvilke bindinger

Rottefella eller Salomon SNS? Hvilke skistøvler passer hvilke bindinger?

Et spørsmål vi får ganske ofte er hvilke støvler som passer til hvilke bindinger til langrennski eller rulleski. Det er ikke helt lett å finne ut av, men vi har svaret uansett hvilken binding eller støvel/sko du lurer på!


Salomon

For så si det enkelt passer følgende merker til Salomon SNS:

Atomic, Botas, OneWay, Salomon


Rottefella

Følgende merker passer til Rottefella:

Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol.

Rottefella har også NIS-bindinger. Dette har ingen ting å gjøre med hvilke støvler og bindinger som passer sammen, det dreier seg om hvorhvidt NIS-bindingen kan festes på en eventuell NIS-plate på skiene eller ikke.Vi har laget en liste over hvilke skibindinger som passer til hvilken støvel/sko. Vi har dobbeltsjekket listen og anbefaler hvilke modeller av bindinger som passer til ulike skistøvler.  

Listen over hvilken støvel som passer til hvilken binding for Salomon SNS (Atomic, Botas, OneWay, Salomon) finner du hvis du klikker her
Listen over hvilken støvel som passer til hvilken binding for Rottefella (Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol) finner du hvis du klikker her

OBS! Listene er forminsket for å få plass på en side, det går fint å zoome in.

Rødt kryss i listen betyr: Bindingen og støvlene passer sammer 100 % og er Skistarts anbefaling.

Sort kryss i listen betyr: Bindingen og støvlene passer sammen, men er av forskjellige årsaker ikke en optimal kombinasjon. F. eks hvis støvlene ligger på prisnivået elite mens bindingen ligger på prisnivå grunn, eller tvert imot.

Har du kombinasjonstøvler og lurer på om du skal velge binding for skate eller klassisk? Velg bindingen for den teknikken du bruker oftest. Går du mest klassisk velger du en klassisk binding, skøyter du mest velger du en binding for skate.

Skistart har opphavsretten til disse listene og skal ikke kopieres. 

 

Laster ned...
Laster ned...