Norge

Vintersalg | Opp til 40% rabatt  Gjør funn her

Tilbake
Startside  Utstyr  Lykter & Belysning  Hodelykter  Silva Free 1200 M

Silva Free 1200 M

Vintersalg
Silva Free 1200 M
Beskrivelse

Beskrivelse

Silva Free gir deg mer lys i en mindre, mer fleksibel og mer allsidig hodelykt – alt takket være flere innovative funksjoner. Den har alle kabler integrert i pannebåndet for en bedre opplevelse og optimal kjøling for høyere ytelse. Alt pakket inn i verdens første modulære hodelykt. Free 1200 M lampe- og batterikombinasjonen (1200 lumen hodelykt + 36 Wh batteri) er ekstremt lett, men kraftig og egnet for lengre treningsøkter og aktiviteter.

Luftstrømsteknologi - Mindre varme - mer lys
Airflow-teknologien er utviklet sammen med eksperter innen termodynamikk og gjør at lampene er designet med en optimert aluminiumsradiator som sammen med det beskyttende plasthuset gir maksimal ventilasjon og kjøling. Resultatet er en lampe med virkelig godt lys uansett aktivitet, selv om luftstrømmen eller kjølingen ikke er optimal.

Modulær teknologi: Mindre kompleksitet – mer fleksibilitet
Free er helt modulbasert, noe som gir deg fleksibilitet og mulighet til å supplere eller oppgradere din lampe med et annet batteri, lampehode eller brakett. Lampen og batteriet kan enkelt kobles fra pannebåndet for i stedet å festes til hjelmen, styret eller rammen.

Silva Intelligent Light: dobbel lysstråle for høyere hastighet
Alle hodelykter i Free-serien har Silva Intelligent Light, som optimerer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som lyser langt og vidvinkellys som lyser nær deg. Dette gir mindre hodebevegelse og fri sikt til mulige hindringer både på korte og lange avstander, noe som gir bedre balanse og større sikkerhet og hjelper deg med å maksimere hastigheten og yte bedre.

Optimaliser batteriforbruket for å spare batterilevetid.
Superlav-modusen (80 lumen) muliggjør lange treningsøkter og konkurranser ved å redusere batteriforbruket når du ikke trenger full lysstyrke. For eksempel for toppturski hvor du kan bruke lavlysmodus når du skal opp på fjellet og spare på batteriets brenntid.

En hodelykt for alle dine forskjellige aktiviteter.
Med Silva Free har du muligheten til å sette sammen din optimale hodelykt etter dine behov. Velg mellom tre forskjellige lysenheter, fire batterier og tre monteringssett (hjelmfeste, styrefeste og GoPro-feste). Alle delene er utskiftbare, så du trenger ikke kjøpe forskjellige hodelykter for de forskjellige aktivitetene dine. Bare legg til en ekstra lampeenhet, et ekstra batteri eller monteringssett til hodelykten din, og du har en lampe som passer for flere sporter. Alle deler i Free-serien kan kjøpes separat.

Finn den rette balansen mellom lumen (lysstyrke), brenntid og vekt.
Å velge hodelykt handler i stor grad om å finne den rette balansen mellom lumen (lysstyrke), brenntid og vekt. Disse påvirkes av hverandre, så hva som er den rette balansen for deg avhenger av hvilken aktivitet du skal bruke hodelykten til. Tenk derfor på forholdet mellom lysstyrke og hvor lenge du vil være ute, samt hastigheten du vil bevege deg i. Jo raskere du beveger deg, jo kraftigere lampe trenger du. Velg gratis 1200 lumen og et lettere batteri når hovedidrettene dine er løypeløp og langrenn. Velg Gratis 2000-3000 lumen i lysstyrke og et tyngre batteri når du beveger deg i høy hastighet og i krevende terreng, som når du sykler eller står på ski.

Tilbehør til Silva Free.
Hvis du ønsker å bære minst mulig vekt på hodet, går det fint å bruke tilhørende skjøtekabel og legge batteriet i for eksempel lommen eller ryggsekken. Sykkelfeste, hjelmfeste og Go-pro-feste er tilgjengelig å kjøpe som tilbehør til din Silva Free hodelykt, samt ekstra lange skjøteledninger og toppstropper.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200030736
EAN-kode7318860205682
VaremerkeSilva
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny