Norge
Ukens adventstilbud - Gyldig til 9.12. Kjøp her
Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Klassiske langrennski  Madshus Redline 2.0 Classic Plus

Madshus Redline 2.0 Classic Plus

Madshus Redline 2.0 Classic Plus
Beskrivelse

Beskrivelse

MADSHUS REDLINE 2.0

Madshus kommer med en helt ny skimodell som føres av utvalgte spesialbutikker i november. Det er en såkalt prelaunch i begrenset antall. Denne modellen skulle egentlig lanseres i butikk først neste sesong, men det blev en så vellykket målpassering av dette treårsprosjektet allerede i sommer. Derfor ble beslutningen tatt å slippe skien på markedet et år tidligere. Modellen heter REDLINE 2.0 og er noe hel tannet enn den tidligere modellen REDLINE. Skien er fra og med i dag tilgjengelig hos ledende langrennsspesialister. 

Nedenfor følger forskjellen mellom REDLINE og REDLINE 2.0. 

Produksjon til World Cup og butikk samles

Produksjonen har akkurat begynt og alle ski til butikk er produsert sammen med skiene som skal brukes i WC og langdistanseløp. Det betyr at det er mulgi for alle å kjøpe en ski som er 100 % lik skiene som er spesielt utvalgte til WC og som blir brukt av de beste utøverne. Muligheten til å få tak i vannvittig raske ski har aldri vært større.  

 Listen over forskjeller mellom REDLINE 2.0 og REDLINE kan gjøres lang. Her kommer noen eksempler: 

 • Det nye belegget har fått navnet P300 og er et resultat av en utvikling med tusenvis av tester. Det utmerkende for dette belegget er bredden og toppen, egenskaper som gjør at vi har bestemt oss for å bruke dette belegget på alle REDLINE 2.0-modeller, både klassisk/skate og Cold/Plus. P300 utmerker seg mest sammenliknet med det gamle belegget når det er fuktig eller vått. 
 • Muligheten til å bruke et belegg for de ulike modellene gjør at de blir ekstremt fleksible og fungerer på mye forskjellig føre. 
 • Skien har en ny form og er bredere under foten, den har mindre sidecut, mer høyde over midten, mer fleksibilitet bak hælen, samtidig som den er tykkere foran og bak for å optimalisere trykkfordelingen/bhöjd över mittdelen med mer flexibilitet bakom hälen samt att tjockleken fram och bak har ökats för att optimera tryckfördelningen/bøyekurven – gjelder både klassisk og skate. 
 • Den nye sidecuten med parallell mittdel og annerledes form gjør skiene raskere i kantstilling, samtidig som skien blir jevnere og flyter bedre i løypa og på lskuldrene – gjelder både klassisk og skate. 
 • Tydligere forskjell mellom modellenes spesifikasjoner når det gjelder glidesoner, inngang i trykksonen, trykkfordeling mot snøen og spennbue – gjelder både klassisk og skate.
 • REDLINE 2.0 CLASSIC er utstyrt med Moveplate, som gj–r at bindingen kan flyttes når utøveren er i bevegelse. Move-systemet gir løperen mulighet til å flytte bindingen i lengderetningen vs 21mm på dagens NIS-plate – gjelder klassisk siden skate fremdeles har NIS 7-plate.
 • Opplevelsen, farten og bæreevnen i skien er i en høyere divisjon. I kombinasjon med det nye belegget P300 borger for bedre glide- og allround-egenskaper. 

MADSHUS REDLINE 2.0 CLASSIC

Den nye toppskien REDLINE CLASSIC 2.0 har en helt ny utformning både når det gjelder geometri (skiens form, bredde og høyde, 3D) og spennprofil. De klassiske modellene har fremdeles Cold og Cold Plus. Skiens konstruksjon, grunndesign og det nye belegget P300 er de samme på begge modellene. Se skiens spesifikasjoner nedenfor. 

REDLINE 2.0 Classic Cold

 • Har et høyere nullspenn og en lengre bue og dermed lengde i spennet, der det høyeste punktet i spennet ligger noen cm foran senterpunktet. Spennets høyde på halvvekt og fullvekt (trykk 14 cm bak senterpunktet) er medium, men likevel litt høyere enn tidligere. Vinkelen inn i trykksonen på COLD-skien blir litt slakkere enn på PLUS. Skiens spiss og bakdel har medium splay/deling, som i kombinasjon med spennets form gir medim til korte trykksoner både foran og bak. Den nye formen på skien med mer fleksibilitet bak hælen, økt tykkelse foran og bak optimaliserer trykkfordelningen og bøyekurven. Sidecuten med parallell midtdel og annen form bidrar også til at skien flyter bedre og er raskere i løypa. Fleksibiliteten er generelt lavere enn på PLUS-skien. 

REDLINE 2.0 Classic Plus

 • Har et lavere nullspenn og en kortere bue - og dermed kortere i spennet enn COLD-skien, der det høyeste punktet i spennet ligger enda lengre foran senterpunktet enn på COLD-skien. Spennets høyde på halvvekt og fullvekt (trykk 14 cm bak senterpunktet) er høyere enn på COLD-skien. Vinkelen inn i trykksonen på PLUS-skien blir litt brattere enn på COLD. Skiens spiss og bakdel har en medium splay/deling, som i kombinasjon med spennets form gir medium trykksoner både foran og bak. Skiens nye form gir mer fleksibilitet bak hælen og økt tykkelse foran og bak, som optimaliserer trykkfordelningen/bøyekurven. Sidecuten med parallell midtdel og annen form bidrar også til at skiene flyter bedre og er raskere i løypa. Høyere fleksibilitet enn på COLD-skien, PLUS har det raske og brede belegget P300. Det passer til løperen som går mye allround, går aggressivt, staker mye og går opp på tå. PLUS-skien holder da mot i spennet bedre enn COLD. Skiepassar mer allround till den som åker mer aggressivt och som stakar mycket och går upp på tå då den hållere mot i spannet på ett bättre sätt än COLD. Spennet kan justeres mye mer enn tidligere med hjelp av det nye MOVE-systemet gjør det mulig å flytte bindingene i fart. Skiløperen kan flytte bindingen 48 mm i lengderetningen vs 21 mm på dagens NIS-plate. .
 • Det er altså skiens spennbue, spennes spesifikasjoner og dermed kontakten/trykket mot snøen som er forskjellen på disse modellene. Skiens kontakt med snøen er annerledes som ubelastet, ved halv og hel belastning, og ved fullt trykk. 

Spesifikasjon MADSHUS REDLINE 2.0 CLASSIC

 • Platta Move/NIS 2.0
 • Cold, belegg 7/P300 Slip: M5
 • Plus, belegg 7/P300 Slip: M6
 • Skilengde 182-207/5cm
 • Kjerna PR 100X
 • Sidecut 43-44-44mm
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer143611
VaremerkeMadshus
HardhetSpenngaranti
Lengde-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny