Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Klassiske langrennski  Salomon S/Lab Carbon Classic Red

Salomon S/Lab Carbon Classic Red

Salomon S/Lab Carbon Classic Red
Beskrivelse

Beskrivelse

Salomon S/Lab Carbon Classic Red er langrennsski designet for å forsterke både frasparket og akselerasjonen, noe som tar prestasjonen til S/LAB Carbon Classic Red til det høyeste nivået. Skiene passer utmerket for klisterføre. Salomon kommer her med et nytt konsept for klassisk skigåing med Thin Ply Carbon-lag strategisk plassert bakerst på skiene, noe som forsterker frasparket og akselerasjonen. Spennet er spesielt tilpasset klisterføre og har en ultralett nomex-komposittkjerne med nettingmønster, kombinert med karbonfiber, glassfiber og tynne trevegger, noe som gir lavere vekt og optimal konsistens. Skiene har en fantastisk stabilitet og glid takket være en spesiell 45-graders Thin Ply-vev som forbedrer akselerasjonen ved klassisk skigåing. Belegget på skiene er et G5 white-belegg som gir god glid ved varme forhold.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149685
EAN-kode-
VaremerkeSalomon
Hardhet-
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
Sesong-
Omtaler
Også tagget i:
 • Høst
 • Langrenn
 • Vinter
 • Vår

Lignende produkter

-60%
Salomon S/Lab Carbon Classic Yellow
7 420,05 kr 2 969,01 kr
Delbetal fra 199 kr/mnd
 • 188 cm
 • 196 cm
 • 201 cm
 • 206 cm
 • Vi väljer rätt skidlängd
-60%
Salomon S/Lab Carbon Classic Blue
7 495 kr 2 999 kr
Delbetal fra 200 kr/mnd
 • 188 cm
 • 196 cm
 • 201 cm
 • 206 cm
 • Vi väljer rätt skidlängd
-74%
Madshus Redline 2.0 Classic Plus
7 495 kr 1 979 kr
Delbetal fra 153 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-67%
Madshus Redline 2.0 Classic Cold
7 495 kr 2 469 kr
Delbetal fra 176 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Madshus Rottefella Performance Classic
640 kr
Delbetal fra 91 kr/mnd
-74%
Fischer Speedmax 3D cl 812 Längdskidor
11 479 kr 2 969 kr
Delbetal fra 199 kr/mnd
 • 192 cm
 • 197 cm
 • Medium
 • Soft

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny