Norge

SISTE SJANSEN  Super Sale - Nedsatte priser på tusenvis av produkter  Gjør funn her

Tilbake
Startside  Utstyr  Vannflasker & Væskesystem  Væskesystem  Gregory 3D Hydro 2L Reservoir

Gregory 3D Hydro 2L Reservoir

SUPER SALE
Gregory 3D Hydro 2L Reservoir
Beskrivelse

Beskrivelse

Hydro 2L Reservoir er en enkel måte å aldri være uten vann på, og gjør det enkelt å bruke en væskebeholder. Det er bare å skru av den lekkasjesikre korken, akkurat som på favorittvannflasken din, og enkelt fylle på vann takket være EasyGrip-håndtaket. SpeedClip-ryggsekktilkoblingen gjør at du kan feste den i sekken med én hånd, og den medfølgende magnetiske biteventilen sørger for at vannet er lett tilgjengelig på ryggsekkens brystrem.

  • Håndtak for enkel påfylling - Håndtaket er direkte koblet til hetten på reservoaret og gir deg den nødvendige kraften til å holde tuten på plass når du fyller reservoaret.
  • Flaskestil, lekkasjesikker hette - Akkurat som din favorittvannflaske, lukkes den brede munnen med skrukork sikkert for lekkasjesikker bruk.
  • SpeedClip-ryggsekktilkobling - Enhånds låsbar kobling mellom reservoarhengeren og SpeedClip-systemet som er montert inne i ryggsekkens hydreringshylse.
  • Soft-Spout biteventil med spaklukking - et mykt munnstykke og lekkasjesikker spaklukking ved oppbevaring av reservoaret.
  • Inkludert magnetisk brystklips - et enhåndsfestesystem som gjør det enkelt å feste væskeslangen hvor som helst langs ryggsekkens brystrem.
  • Integrert slangeføring - innstøpte løkker plasserer slangen slik at den ikke er i veien for håndtaket og du kan fylle den uhindret.
  • Slank profil - et midtpanel holder reservoarets profil slank, slik at det enkelt kan legges til i sekken uten at det blir for stort.

Detaljer
3,8 x 20,3 x 36,2 cm
2L
0,164 kg
SKU: 145289-1624
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200024106
EAN-kode5400520198792
VaremerkeGregory
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny