Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Utstyr  Vannflasker & Væskesystem  Væskesystem  Gregory Hydro 2L Reservoir

Gregory Hydro 2L Reservoir

Gregory Hydro 2L Reservoir
Beskrivelse

Beskrivelse

Hydro 2L Reservoir gjør det enklere å bruke en drikkedunk. Bare skru av det lekkasjesikre lokket, akkurat som på favorittvannflasken din, og fyll den enkelt med vann takket være EasyGrip-håndtaket. SpeedClip-ryggsekkforbindelsen gjør at du kan feste den i sekken med én hånd, og den medfølgende magnetiske biteventilen holder tilgangen til vann praktisk på ryggsekkens brystrem.

  • Easy-Fill-håndtak - Håndtaket er direkte koblet til reservoarlokket og gir den løftestangen som trengs for å holde tuten på plass når du fyller reservoaret.
  • Flaskestil, lekkasjesikker hette - Akkurat som din favorittvannflaske, lukkes den brede munnen med skrukork sikkert for lekkasjesikker bruk.
  • SpeedClip-ryggsekkkobling - Enhånds lås-og-ho-kobling mellom reservoarhengeren og SpeedClip-systemet montert inne i ryggsekkens hydreringshylse.
  • Soft-Spout Bite Valve med spaklukking - Et mykt støpt munnstykke og lekkasjesikker spaklukking ved oppbevaring av reservoaret.
  • Inkludert Magnetic Sternum Clip - et enhånds festesystem for enkelt å feste hydreringsslangen når som helst langs bryststroppen på ryggsekken.
  • Integrert slangeføring - innstøpte løkker plasserer slangen ut av veien for håndtaket for uhindret fylling.
  • Slim Profile Baffle - Et midtpanel holder reservoarprofilen slank for enkelt å legge til en pakke uten å legge til bulk.

Materiale - Metallocene PE-film (BPA- og PVC-fri)
Dimensjoner - 3.8 x 20.3 x 36.2 cm
Volum  - - 2 L
Vekt - 0,164 kg

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200024109
EAN-kode5400520198846
VaremerkeGregory
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny