Norge (NOK)

Få opp til 300 kroner ekstra rabatt*   Les mer her

Tilbake
Startside  Langrenn  Staver & Tilbehør  Langrennstaver  Leki Hrc Max Shark Pink

Leki Hrc Max Shark Pink

Rabattstige
Leki Hrc Max Shark Pink
Beskrivelse

Beskrivelse

HRC MAX Shark racingstav i det hardeste HMC karbonfiber. Kommer med Lekis nye 3.0 Shark-håndtak og Trigger Shark reim for maksimal kraftoverføring nede i staven. Fin Vario racingtrinse som kan endres avhengig av sporforholdene, og brukes med rollertip for sommertrening.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149109
EAN-kode-
VaremerkeLeki
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
SesongHøst, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Høst
  • Langrenn
  • Vinter
  • Vår

Lignende produkter

-25%
Leki Hrc Max Fix Pink
4 249 kr 3 186 kr
Delbetal fra 209 kr/mnd
  • 140 cm
  • 150 cm
Leki Hrc Team
3 459 kr fra 2 179 kr
Delbetal fra 162 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-25%
Leki Hrc Max Shark Red
4 249 kr 3 186 kr
Delbetal fra 209 kr/mnd
-47%
Leki Hrc Team Shark
3 743,75 kr 1 999 kr
Delbetal fra 154 kr/mnd
  • 135 cm
  • 140 cm
-25%
Leki Hrc Max Fix Red
4 249 kr 3 186 kr
Delbetal fra 209 kr/mnd
-25%
Leki Hrc Marathon Shark
2 269 kr 1 701 kr
Delbetal fra 140 kr/mnd
  • 135 cm
  • 140 cm
-25%
Swix Triac 4.0 Aero
3 959 kr 2 969 kr
Delbetal fra 199 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-25%
Leki Prc 750 Pink
1 579 kr 1 184 kr
Delbetal fra 117 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny